Valutaer:
Danmark
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed

Ikonisk Beskyttelse af personlige oplysninger Vi lægger stor vægt på kundernes privatliv, vil vi kun indsamle og bruge dine personlige oplysninger som beskrevet nedenfor.

Vores fortrolighedserklæring er fuldt kompenseret lyske Privacy Act 1988 og repræsenterer den bedste praksis i branchen.

Indsamling af personlige oplysninger Generelt indsamler vi dine oplysninger direkte, medmindre det er urimeligt eller praktisk umuligt.

Saml dine personlige oplysninger kan forekomme via følgende interaktioner:

Når du besøger og bruger vores hjemmeside eller WiFi tjeneste;

I samtale med vores team medlemmer;

Når du er færdig købsordren, registrering anmodning eller anvendelsen af ​​vores produkter eller tjenester (via telefon, personligt eller elektronisk);

Når du kommunikerer med os direkte (via e-mail, telefon, direct mail eller andre midler);

Vi vil gerne OOK indsamle oplysninger om dig fra tredjemand efter enkeltpersoner:

Retail mærker og leverandører, der er vore butikker varer og tjenesteydelser. Dette kan omfatte andre leverandører, der leverer tjenesteydelser på vores vegne og providesProducts for dig, og Hvis du er en kandidat til beskæftigelse, vil vi indsamler fra dine udpegede dommere, hvor du har godkendt os til at gøre, så oplysninger om dig.

Børns personlige oplysninger på vores hjemmeside Vores hjemmeside er et generelt publikum site, som er vores mål, vores hjemmeside kun af personer over 13 år er vant til at sikre overholdelse af føderale love, og vil ikke bevidst indsamle eller opretholde børn under 13 år gav oplysninger.

Links til andre websteder og tjenester For nemheds skyld kan vores hjemmeside indeholde links til andre sites. Ikke nødvendigvis vises i link eller anses for at antyde, at vi støtter enhver tilknytning til linket hjemmeside. Det er ikke ansvarlig for praksis eller indholdet af disse sites privatlivets fred. Vi opfordrer dig til at gennemlæse hvert websted, du besøger en uafhængig fortrolighedspolitik.

Sikkerhed Statement Tag følgende typer af sikkerhedsforanstaltninger: brug af teknologier og politikker, såsom begrænsede datacentre, firewall teknologi og Secure Sockets Layer certifikat-godkendelse.

Vi har designet til at acceptere kun accepteret fra Cookie og lov til at passere gennem en Secure Sockets Layer webbrowser (SSL) teknologi til at kommunikere ordrer. SSL er en krypteringsteknologi, og oplysninger overføres via internettet til at stille sikkerhed.

Mens vi indser dette website toppen sikkerhedsforanstaltninger, skal du være opmærksom på, at 100% sikkerhed er umuligt.

Din California Privacy Policy Noter California Beboere - Din California Privacy

Virksomhedens kundeforhold proces til at indsamle alle former af dine personlige oplysninger, herunder on-line og off-line. Under Californisk lov, hvis du er en California bosiddende, kan du sende en skriftlig anmodning, selskabet bedt os om at fortælle, hvordan direkte markedsføring formål, som dine oplysninger med tredjeparter. Som svar på din skriftlige anmodning, selskabet lov til at give dig instruktioner gratis måde at fravælge vores dele dine oplysninger med tredjeparter efter meddelelse om, at vi ikke deler samme mærke, hvis en tredjepart vil bruge sine egne direkte markedsføring .

Selskabet har valgt at give dig en gratis måde at afvise denne form for deling, kan du udfylde vores tredjeparts direkte markedsføring opt-out formular til at fuldføre. Hvis du ønsker at instruere os, der ikke vil dele det med tredjeparts direkte markedsføringsformål af dine personlige oplysninger.

Copyright © 2019 www.desktopthemesfaq.com. Powered by Online skobutik
Din IP adresse er: 35.173.47.43     nike online , nike Mænd , adidas kondisko , adidas Kvinder , new balance Mænd